Flowers

Bij Lewis Flowers telen we jaarrond tros- en pluischrysanten. Ons assortiment is altijd divers en wisselt met de jaargetijden. We streven er naar om al onze soorten dagelijks te veilen via Flora Holland Aalsmeer en Naaldwijk. In Rijnsburg en Rhein-Maas (Duitsland) is een selectie verkrijgbaar.

Onze kracht zit ‘m in onze grootte. Met bijna 8 hectare zijn we een van de grootste chrystantenkwekers van Nederland. Door twee aparte teelrondes te realiseren, kunnen we grote aantallen produceren, een breed assortiment aanbieden en te allen tijde de kwaliteit waarborgen.

We zijn altijd bezig met de toekomst en vinden innoveren belangrijk. Steeds meer stappen in ons productieproces worden geautomatiseerd. Daardoor kunnen we de kwaliteit en uniformiteit handhaven en verbeteren.

Net op @nosnieuws. Hoge prijzen door schaarste. Jan met de pet is de klos! De directeur van #Veilingzaltbommel ziet het goed; voedsel gaat duurder worden door bewust gemaakte politieke keuzes aangaande energie (gas) en door het verbieden van gewasbeschermingsmiddelen. @mariannezw

Lewis Flowers & Fruits

Contactformulier